Kapcsolattartás

Egy honlap elkészítése után a legnagyobb problémát az jelenti, ha a tulajdonosa azzal nem foglalkozik. A honlapon található információk rövid időn belül érvényüket veszítik, a látogatók pedig nem látogatják többé az oldal, mivel az elavult információkat tartalmaz. Éppen ezért fontos az oldal rendszeres frissítése, valamint a weboldal “élővé” tétele azáltal, hogy annak látogatóival rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.

A kapcsolattartás módjai

Egy weboldalon a kapcsolattartásra több módszer is kínálkozik.

A honlap összekapcsolása a vállalkozás Facebook oldalával

Egy vállalkozás ma már nehezen képzelhető el anélkül, hogy egy közösségi oldalon is hirdetné magát, valamint időről időre új bejegyzéseket, képeket, videókat tenne közzé, egyszóval saját magát és tevékenységét reklámozná. Azért, hogy a honlapon járó látogatók értesüljenek arról, hogy a vállalkozásnak Facebook-oldala is van, egy Facebook likebox-ot érdemes azon elhelyezni, amely a kívánt Facebook-oldalra irányítja a látogatót.

Önnek, vagy vállalkozásának nincs még Facebook oldala?

Vállalom közösségi oldalak létrehozását és rendszeres karbantartását is.

Heti/kétheti/havi hírlevél kiküldése az erre feliratkozott felhasználók számára

Többen kényelmesebbnek tartják az e-mailben való kapcsolattartást. A honlapunkon feliratkozók számára (előzetes beleegyezés után) hírleveleket küldhetünk. Célszerű megtennünk ezt abban az esetben, ha akciót hirdetünk, vagy ha a vállalkozásunk profilja időről-időre megkívánja az oldal frissítését (pl. hetente új akciónk van, étteremként heti menü kerül feltöltésre, szezonja van egy termékünknek stb.)

Természetesen a fent felsorolt lehetőségeken kívül van lehetőség egyedi kapcsolattartási módokra is. Vegye fel velem a kapcsolatot, érdeklődjön a részletekről!