Honlapkészítés

Szeretne honlapot, de nem tudja, hogy hogyan fogjon hozzá? 

Önnek semmi más dolga nincs, mint felvenni velem a kapcsolatot, így akár 1-2 héten belül elkészülhet a vállalkozásához, igényeihez legjobban illeszkedő honlap.

A honlapkészítés előzetes egyeztetéssel indul, amelynek során Ön elmondja nagy vonalakban, milyen honlapot szeretne. A domain-regisztrációt követően én elkészítem a honlapot, amelynek alakulását akár az otthonából is nyomon követheti. Mindeközben, illetve a honlap első változatának elkészülte után is lehetősége van arra, hogy a készülő honlap bármilyen részletének megváltoztatását kérje, egészen addig, amíg a honlap az Ön által elképzelteknek mindenben megfelel.

Amit vállalok

Céges-, illetve bemutatkozó honlapok készítése esetén az alábbi tevékenységeket vállalom:

Domain-regisztráció ügyeinek intézése

Önnek csak ki kell választania, hogy milyen néven szeretné, ha az ügyfelei elérnék a weboldalát, a többit bízza rám!

A sablon kiválasztása

Önnel együtt kiválasztjuk az elképzeléséhez leginkább illő sablont, amelyet beállítunk szintén az Ön igényei szerint. Meghatározzuk az oldal szerkezetét és a rajta elérhető funkciókat.

A weblapon alapvető cégadatok feltüntetése

Cég neve, adószáma, elérhetősége stb., amit a látogatókkal meg akar osztani.

Cég telephelyének térképes megjelölése

Azért, hogy ügyfelei könnyebben megtalálják Önt, egy ehhez hasonló térképet illesztünk weboldalára:

Regisztrálás a Google cégem szolgáltatásba

A Google Cégem révén közvetlen kapcsolatba kerülhet ügyfeleivel, akár a Google Kereséssel, akár a Google Térkép vagy a Google+ használatával találják meg Önt. Ha valaki ezen szolgáltatások közül bármelyikben az Ön profiljába illő céget keres, a rendszer a találatok között az Ön vállalkozását is megjeleníti.

Cég tevékenységének több aloldalon keresztül történő bemutatása

Ha szükséges, több oldalon keresztül, témákra bontva mutathatja be a tevékenységét, hasonlóan ehhez a honlaphoz. A témák között a látogató menük segítségével tud lapozgatni.

Weboldal rendszeres (napi, heti, havi, alkalmi) frissítése

Külön díj ellenében vállalom a weboldal folyamatos karbantartását, frissítését.

Egyedi e-mail címek beállítása

A megrendelt domain-név függvényében lehetősége nyílik számos e-mail cím használatára, s az ezekre érkező leveleket akár egy, a mindennapok során használt e-mail címre is irányíthatja.

A Google Adwords rendszerben történő hirdetés ügyintézése (a hirdetés díját a megrendelő fizeti)

Szeretné, ha vállalkozásának hirdetése a Google keresőjében előkelő helyen szerepelne? Határozza meg azt a napi összeget, amennyit hajlandó a célra fordítani, a többit pedig bízza rám – hirdetése a megadott kulcsszavakra történő keresést követően napokon belül a kereső előkelő helyén lesz és vonzani fogja a látogatókat.

A Facebookon történő hirdetés ügyintézése (a hirdetés díját a megrendelő fizeti)

Minél nagyobb felhasználói bázis ismeri meg az Ön Facebook-oldalát, vállalkozása annál értékesebb. Saját tevékenysége felé irányíthatja a közösségi oldal felhasználóit fizetett hirdetések segítségével. Önnek csak meg kell határoznia, mennyi pénzt hajlandó erre a célra áldozni, a többit pedig bízza rám.

Weboldal analitika beépítése

Ha szeretné tudni, hogy mennyien látogatták meg a weboldalát, vagy hogy adott pillanatban hány látogató jár a weboldalon, csak kérjen weboldal-analitikát és a nap bármely szakában rá tud pillantani arra, milyen hatékonysággal dolgozik a honlap Ön helyett.

Fotó- és/vagy videógaléria készítése

Egy kép többet mond ezer szónál. Egy rövid film még inkább. Vállalom a honlapba beágyazott fotó- és/vagy videógalériák készítését a cég telephelyéről, előállított termékeiről, rendezvényeiről, gyártási folyamatokról, termelésről… bármiről, amit megmutatna a látogatóinak.

A honlap összekapcsolása a vállalkozás Facebook oldalával

Erről bővebben a Kapcsolattartás menüpont alatt olvashat.

Heti/kétheti/havi hírlevél kiküldése az erre feliratkozott felhasználók számára

Ha rendszeresen hirdet akciókat, ügyfelei örülni fognak, ha az elsők között értesülnek erről. Ez (előzetes egyeztetést követően) teljesen automatikusan történik. Bővebben olvashat erről a lehetőségről a a Kapcsolattartás menüpont alatt.

Weboldal tartalmának fordítása

Vállalom a weboldalak tartalmának angol nyelvre való fordítását, illetve a teljes honlap angol változatának létrehozását is. A nyelvek közül a látogató választhat.

Régi weboldalak felújítása

Ha nem szeretné megszüntetni régi weboldalát, de szeretne korszerű arculatot adni neki, ebben is tudok segíteni. 

Kötelező nyilvánosság biztosítása pályázatokhoz

Vállalom pályázathoz szükséges honlapok elkészítését a megadott feltételek szerint (kötelező arculati elemek, számláló beépítése, tartalomfeltöltés stb.).

Természetesen az itt felsorolt szolgáltatások csak tájékoztató jellegűek, személyes vagy telefonos megbeszélést követően az Ön ettől eltérő, egyedi webes igényeinek kivitelezését is vállalom.